• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

RISICO- INVENTARISATIE & ADVIES 

Zoekt u een passend medisch advies voor uw evenement? Ons advies maken we voor u op maat. Dit doen we voor kleine evenementen tot compleet verzorgde internationale evenementen. Bij een aanvraag inventariseren we eerst naar het soort evenement en de bijbehorende factoren. Dit is belangrijk om een risicoanalyse te maken en een passend advies te kunnen geven. Daarna bespreken we ons advies. Ook is het mogelijk dat de gemeente vanuit een vergunning bepaalde eisen aan het EHBO team stelt. We denken graag met u mee.

 

EVENEMENTEN HULPVERLENING

Onze teams bestaan uit diverse Hulpverleners met verschillende achtergronden en ervaring uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg. Op zoek naar representatieve Eerste Hulpverleners voor uw evenement, met talent en kennis van Hospitality? In Nederland of in het Buitenland? Dan helpen we u graag. Door een strenge selectieprocedure werken we alleen met getalenteerd personeel en garanderen we de best haalbare kwaliteit. Onze dienstverlening is gebaseerd op representation adapt. Dit betekent dat we onze hulpverleners en de bijbehorende uitstraling aan uw evenement aanpassen met inachtneming van de veiligheidswaarborging. Meer informatie en een uitgebreide beschrijving over Global Event First Aid vindt u onder Missie & Visie.

 

MATERIALEN VERHUUR

Professionele materialen en/of medische hulpmiddelen nodig? We verhuren en leveren diverse materialen. Hierbij valt te denken aan een volledige EHBO-post, AED, EHBO vlaggen en communicatiemiddelen zoals een portofoon. Afgestemd op uw evenement zijn er diverse mogelijkheden. 

 

EVALUATIE & NAZORG CONSULT

We vinden het fijn om na ieder evenement kort met elkaar te evalueren. Dit is kosteloos en vrijblijvend. Indien gewenst ontvang u een gedetailleerd medisch rapport van het evenement. Voor de bezoekers van uw evenement bieden we een nazorg consult aan. Dit betekent dat bezoekers, op het registratieformulier, de mogelijkheid krijgen om een nazorg consult aan te vragen. Een gediplomeerd verpleegkundige zal contact opnemen en evalueren hoe de huidige status is. Zo nodig zal er basaal advies worden gegeven. We staan voor u en uw bezoekers klaar.

 

INTERNATIONAAL

Internationaal evenement? Onze internationale hulpverleners zijn bekend met de Engelse taal en worden hierop getoetst. Zoekt u een privé-zorgverlener voor een business trip, vakantie, bruiloft of andere gelegenheid? Wij kunnen afgestemd op uw wensen hulpverleners inschakelen. U kunt kiezen uit verschillende Hulpverleners op het gebied van deskundigheid, representatie en ervaring. In samenspraak met u maken we uw internationale evenement veilig op het gebied van zorg. Geïnteresseerd? We informeren u graag naar de mogelijkheden.