• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Het team van Global Event First Aid bestaat uit ervaren, gedreven, kritische en innovatieve personen. Wij willen niet alleen de best haalbare zorg leveren, maar denken graag met u mee om het evenement veilig en soepel te laten verlopen. Onze ambitie is om transparante, kwalitatief hoge en klantgerichte EHBO diensten te verlenen. Door innovatie blijven wij continu verbeteren om ons doel ‘de best haalbare zorg’  te verwezenlijken. Bent u op zoek naar representatieve Eerste Hulpverleners? Bij Global Event First Aid bent u aan het juiste adres. Wij helpen u daar graag mee.

 

Missie

Wij zijn Global Event First Aid, uit Amsterdam, en gespecialiseerd op het gebied van representatieve Eerste Hulpverlening op evenementen die deze behoeft. Dit zijn evenementen zoals: Private & Business, Sportevenementen (o.a. golf, polo, tennis), Bruiloften & Partijen, Kinderevenementen, Beurzen & Congressen en Internationale gelegenheden. Het doel is om net zoals representatieve feesten het ‘complete plaatje’ volledig te maken. Aan alles is gedacht, maar ook aan de veiligheid van uw bezoekers? Met Global Event First Aid wordt zorg op medisch gebied ontnomen. Dit wordt gedaan door Eerste Hulpverleners die via een strenge selectieprocedure bij uw evenementen worden ingezet. Deze Eerste Hulpverleners hebben kennis van Hospitality en Eerste Hulpverlening. Onderscheidend? Dat zijn wij zeker. Momenteel zijn wij de enige professionele aanbieder in Nederland die representatieve Eerste Hulp aanbiedt en hoge eisen aan het personeel stelt met zéér aantrekkelijke tarieven. Onze missie is om evenementen representatief te laten blijven. Geldt dit ook voor kinderen? Niet direct, daarvoor maken wij gebruik van een andere soort representatie. Kinderen hoeven niet afgeschrikt te worden door een fluorescerend jack, zij moeten zich vertrouwd voelen bij de Eerste Hulpverleners. Global Event First Aid doet dit. Kortom, wij doen aan representation adapt, u ook?

 

Visie

Onze visie is om alle representatieve evenementen, nationaal- en internationaal, representatief te laten blijven met behoud van de beste haalbare zorg en gastvrijheid die deze behoeft. Wij zullen onderscheidend blijven door voortdurend te investeren in scholing en innovatieve concepten. Ambities voor later? Die hebben wij zeker, wij zullen ons focussen op Nederland en uitbreiden op internationaal gebied, denkend aan de Europese en Afrikaanse markt.

 

 Contact opnemen