• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Kort in het nieuws

Kort in het nieuws

Vorige week mochten we bij het EK Walking Football 2017 aanwezig zijn. Global Event First Aid was toen te zien op het nieuws bij omroep Gelderland. Altijd leuk!

Nieuwe portofoons + AED voor de verhuur

Nieuwe portofoons + AED voor de verhuur

Nieuwe portofoons + AED voor de verhuur. Ons assortiment is uitgebreid met nieuwe Kenwood TK-3401D portofoons. De Kenwood TK-3401D kan zenden en ontvangen op zowel digitale als analoge kanalen. Het is een vergunningsvrije portofoon met een bereiken van maximaal 2km en te gebruiken in heel Europa. De Philips HS-1 is een professionele AED die makkelijk is in gebruik. Het is tevens de meest verkochte AED. De AED is voorzien van een draagtas en een interventiekit. Geïnteresseerd in portofoons of een AED voor uw evenement? We maken graag vrijblijvend een offerte voor u op.

Fotosessie

Fotosessie

Met trots presenteren we enkele foto's van onze fotosessie. Wij bedanken InterContinental Amstel Amsterdam voor het ter beschikking stellen van hun prachtige locatie. In de toekomst zal er ook een fotosessie van onze sport- en kinderkleding plaatsvinden. Dit zullen wij ook op social media en website presenteren.

Kostuum is binnen!

Kostuum is binnen!

Ons nieuwe Global Event First Aid kostuum is binnen! Binnenkort zullen we onze kleding presenteren op een zéér unieke locatie in Amsterdam. Waar zal dit zijn? Dat houden we nog even geheim...

Nieuwe Kledinglijn

Nieuwe Kledinglijn

Wij zijn druk bezig met het ontwerpen van de nieuwe Global Event First Aid kledinglijn. Wanneer dit klaar is zullen wij de kleding presenteren op de website. Ook benieuwd? Blijf onze website en social media in de gaten houden.